| Lin_Mada_1997_pxQQ a întrebat:

Salut astazi am mers cu viteza cu bicicleta am pedalat 1 km si ceva fara sa ma opresc, m-am fortat rau, m-am dat jos dupa bicicleta mi s-a facut rau inima mi-a batut tare si m-am trezit cu nasul spart am lesinat nu stiu ce s-a intamplat m-am trezit pe jos de ce mi s-a facut rau? Tin sa mentionez ca am pedalat 1km si ceva adica 6 minute ca nebunul fara sa ma opresc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ZoLd a răspuns:

1km in 6 min cu bicicleta? eu alerg pe jos in 4 min 1km...

| cristi202 a răspuns:

Din cauza aerului rece. Si pentru ca e posibil sa ai ceva la inima. Ai facut ca si mine, tensiune. Odata, am mers la medicul firmei la care lucram pentru niste formalitati, am facut vreo 2 km pe jos la -15 grade. Am ametit cand am ajuns acolo. Medicul mi-a luat tensiunea asa, ca simpla verificare, si a descoperit ca am 220. Ca la curent, daca bagam degetul in priza nu pateam nimic happy. S-a sepriat medicul mai rau ca mine happy. De atunci stiu ca daca ametesc in frig atunci cand sunt expus mai mult, e tensiunea de vina.
Ar fi bine sa faci un control la medic, e ultranecesar. Sa ii spui ce s-a intimplat, si va stii ce sa faca ca sa se descopere daca ai ceva la inima sau in alte parti.

| Malia00 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa intrebi un medic, sanatate!

| AlexCristi97 a răspuns:

Daca patesti sa ametesti zilele astea, sa mergi de urgenta la medic.
Cel mai probabil a fost efort prea mare in timp scurt, ti-ai supraoxigenat creierul si cand te-ai oprit, fiind si frig ai facut un "soc" corpului si ai lesinat. Se mai intampla de la efort sa ti se faca rau si sa vomiti.
Fii mai atent si teoretic, daca nu te-ai lovit la cap tare si nu ai ameteli in timpul zilei, a fost totul din cauza oxigenului, tensiunii, pulsului, diferentei de temperatura.