| danamarin a întrebat:

astazi cand imi faceam pedichiura am observat ca unghia mare de la piciorul drept mi s-a distantat in coltul stang si nu mai are aceeasi culoare ca portiunea cealalta de unghie. ma doare cand lovesc unghia sau cand apas. ce poate fi? aveti idee? de taiat nu pot sa o tai. e posibil sa se fi intamplat asta de la pantofi cu tocul prea inalt? port deseori pantofi cu toc inalt si problema e ca nu am un numar fix la pantofi; port 36, 5 si mai rar gasesc asa. de aceea de multe ori unghia sta fixa in varful pantofului. daca stiti vreo crema ceva va rog sa imi spuneti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

După ce vă descăltati de pantofi, un masaj ar face bine.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mina, de la pantoful prea strîmt in față ave ti aceasta problemă, saracele degete sunt pur si simplu striviti in pantof, ele nu au cum sa se miste in pantof, fiind prea strîmt botul sau vîrful pantofului, cred ca va doare tare, si acum ca sa se vindece degetul, va trebuiesc pantofi cu vîrf sau cu bot rotund, ca degetele sa stea libere si aerisite, multa sanatate, ce varsta ave ti? Multumessc.

| ElectricChapel a răspuns:

Este o unghie incarnata. Mergi la spitel la urgente, iti scoate coltul pe loc, si iti da tratament vreo trei zile acasa

| STeEaaNuuTtTzZz a răspuns:

Nare cum sa se intample asa ceva

| ayame69 a răspuns:

Stiu pe cineva care a patit cam la fel, eu zic sa te duci la un doctor