| collapse2001 a întrebat:

Astazi cand la magazin mi-au dat rest o bomboana, in drum spre casa am vrut sa o desfac ca sa o mananc, nereusind sa o pot desface am inceput sa trag cu dintii de ea si dupa sa o bag in gura si sa o mananc, si nespalat pe maini. Pot lua vreo boala ceva din cauza gestului acesta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VICTORTPURO a răspuns:

Pe viitor fii mai precaut cand atingi ceva care vrei sa consumi cu mainile nespalate, consecintele mancatului cu mainile murdare nespalate poate duce la diferite boli, Hepatita, Dermatita etc, deci trebuie doar sa te stradui sa speli mainile mereu inaintea consumului a ceva ce tii in mana.

5 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Nu mai ai mult de trăit.

| xerxes1 a răspuns:

Poate bomboana sa ia vreo boala de la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu îi muri, nu ti temelaughing

| Aslam a răspuns:

Stai calm. Nu patesti nimic. happy Sunt oameni care-si scapa mancarea pe jos iar apoi o baga din nou in gura si n-au nici pe dracu. Dar nu-ti face un obicei din asta. incearca sa-ti pastrezi igiena, atata tot.

| bopred a răspuns:

Bai boss depinde pe ce ai pus mana. Nu poti pati ceva grav, dar daca repeti asta probrabil