anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Astazi cand mi-am luat pulsul il aveam destul de mare, 130, tin sa mentionez ca ieri am consumat 2 doze de coca cola, eu mereu am pulsul 100-105 pe acolo, am si hipertensiune arteriala. Am 14 ani si ma tem de mor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Musafuka21 a răspuns:

Țin sa mentionez ca sunt si gras, am 73 de kilograme

| sierra1 a răspuns:

" Andrew22213 : ...Am 14 ani si ma tem de mor"

Teme-te, cu toții murim (mai devreme sau nu)

| Adrianod a răspuns:

Si intrebare care este? Totusi nu stiu cum poti avea hipertensiunea arteriala la 14 ani, trebuie ca parintii tai se fie unii total denaturati si inconstienti sa te faca sa ajungi in halul asta, hipertensiunea se poate regla daca eviti sa mananci sarat, gras si cu prea mult zahar, dar daca stii ca ai puls marit si tu bei cola, te numesti om rational?

| AlinMrs a răspuns:

Pai si ce mai astepti? Adica in proportie de 90% ti-ai raspuns singur la intrebare, daca o pot numi asa. Adopta un stil de viata sanatos ca sa nu mori inainte de termen, simplu.