| Anonimus12368j8 a întrebat:

Salut,astazi de dimineata stand pe scaun am simtit o bucatica foarte mica de dinte in gura, am aflat ca era de la dintele de sus ma zgarie putin cu limba dar nu imi creaza discomfort. Problema este ca imi este frica sa nu se sparga mai rau, precizez ca este partea de jos din dintele de sus o mica bucatica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Dă telefon la dentisti si spune-i daca are lac dentar
apoi da telefon la alt dentist
până cănd nu o să mai găsești un comunist ci vei găsi un dentist care deține substante pentru protejarea zmalțului dinților
au ei dacă vor dar in general afacerea lor este sa te lase sa se strice dintii sa ai nevoie de ei
dar mai sunt si unii cinstiti care iti dau cu o vopsea acolo un lac
si gata nu te mai zgârie si e bine rău ține mai mult de cât dintele

| Violleta2022 a răspuns:

Urgent al stomatolog, ca dintele spart face parte dintr-o carie masiva probabil...iar daca nu mergi acum sa o repari, pierzi dintele ala.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu îți fie frică, că oricum se va rupe.

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Du-te la dentist daca nu vrei sa ramai stirb, o plomba ii mult mai ieftina decat o coroana de zirconiu sau un implant dentar...