| Blackwoman27 a întrebat:

Astazi dupa masa de pranz a inceput sa ma doara burta foarte rau,si mi s-a umflat,eram asa de balonata abia ma mai tineam pe picioare, oare care o fi cauza? nu am probleme cu stomacul
multumesc o seara buna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| brandiburu a răspuns:

Sunt niste pastilute mici care se numesc Espumisal. De cate ori te simti balonata si stii ca n-are de-a face cu apendicita sau alte organe din zona ci strict cu mancatul excesiv, poti apela la ele. Te relaxeaza imediat.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru brandiburu):

Acele pastile se numesc Espumisan, nu espumisal, și sînt bune pentru balonări, și flatulențe.

| vali1985 a răspuns:

Probabil ai mestecat repede si nu s-a digerat bine mancarea.
Incearca Gasex, Espumisan si Carbocit.

| Anonima264 a răspuns:

Pai din cauza unei alimentatii necorespunzatoare!

| MyPassion a răspuns:

Pai depinde si ce ai mancat si cat. happy, nu-ti face griji iti va trece happy!

| Blackwoman27 explică (pentru MyPassion):

Dar ma doare rau de ceva timp sad nu am mancat decat 2 si nu mi s-a mai intamplat pana acum

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Blackwoman27):

Trebuie să faci kaka

| pastapac a răspuns:

Stiu multi oameni care se baloneaza de la mici. Nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi happy

| zasha a răspuns:

Macar detaliaza ce ai mancat

| Blackwoman27 explică (pentru zasha):

Mici,erau buni, nu erau vechi a mancat so fratele meu si nu i-a fost rau deloc