| any175 a întrebat:

Ati incercat pastilele de slabit Garcinia Cambogia Veda? (Cutia la 160 ron cu negru si verde) Ati obtinut rezultate? Sau ce imi puteti spune despre aceasta. Am dat comanda, dar deja parca trag inapoi sad
Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| coco4782 a răspuns:

Foloseste Carnitina de la ProNutrition in combinatie cu sport regulat, o ora -2 pe zi, depinde de intensitate. E super si pentru barbati, cat si pentru femei. Sa ai peste 18 ani happy

| Pestean_Marius_1997 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa folosesti metodele,,traditionalr,, adica: Mers cu bicicleta, alergat, abdomene, flotari, etc.De mancat mananc ce vrei dar fa-o in cantitati mici

| any175 explică (pentru Pestean_Marius_1997):

Sport as putea spune ca nu prea fac, decat ora de la scoala si ceva mers pe jos. De mancat mananc in cantitati mici de fel si sunt atenta. Nu fast food decat ocazional, sucuri, alte chestii de gen paste orez-fainoase etc. Doar prajiturile sau ciocolata ar fi o problema happy Mersi pentru raspuns

| Pestean_Marius_1997 a răspuns (pentru any175):

Atunci e bine happy