In cazul tau are legatura cu chestia de aici https://www.tpu.ro/......multumesc/
https://www.drmax.ro/articole/extrasistole-tipuri-cauze-simptome-tratament
Buna.Mi-e greu sa cred ca acolo in Germania nu vei avea mai mult succes incercand sa rezolvi cu aceasta problema de sanatate, spre deosebire de Romania.Din ce am mai citit la alti romani plecati, sistemul este mult mai ok.Acum na, depinde de fiecare, sigur sunt si exceptii.Multa sanatate!
Incearca sa gasesti acolo unde esti ceva pastile pe baza de valeriana.
Era bine daca pe langa magneziu luai si vitamina B6.
Si SedatifPC ajuta dar nu stiu daca gasesti acolo.
Pentru somn Melatonina Jamieson are rezultate bune.
Spatele te doare de la munca este evident. Poti cere la farmacie ceva pentru durerea respectiva.
Multa sanatate,
Am palpitatii de ani de zile, am fost la cardiolog, am luat tot felul de suplimente, dar nu dispar. Mi-au aparut cand ma stresam extrem de tare dintr-o problema.
N-am dureri ca tine, si la mine palpitatii inseamna constientizarea batailor inimii si atat.
Și eu conștientizez bătăile inimii mereu, simt cum se umfla inima după îmi bate tare, sau sare peste o bătaie
Nu stiu ce sa zic, ti-am zis la mine nu bate repede si nici nu sare peste batai, doar simt bataile si atat.
Cardiologul mi-a zis ca n-am nimic la inima.
Mie calciul si potasiul mi-au iesit bine la analize.
Alte posibile cauze: Deficiente de nutrienti importanti cum ar fi
vitamina d3 si omega 3, de la amandoua ai palpitatii.
ia vitamina d3 si omega 3, ia cate o cutie din fiecare si fa proba.
Dar probabil va fi nevoie sa iei vreo 3 luni dar macar incearca sa vezi cum e.
Incearca extravalerianic - e fara reteta, se pune sub limba ia inainte de somn cel mai bine. Si eu am palpitatii desi la ekg arata ca is OK si extravalerianicu ma ajuta are efect imediat daca pui sub limba. Sau Extraveral dar asta e cu reteta
Din păcate nu mai sunt în România sa pot sa iau asa ceva, ma aflu în Germania
Apropo te duci cu telefonul îți faci poezia ce probleme ai și te duci la farmacie și dacă prinzi vreo nemtoaica bună la suflet te ajută cu indicații și îți poate da rețeta pentru problemele care le-ai enumerat ei au răspunsurile exact ca un doctor și nu te îmbibă cu medicamente de tot felul? În partea sănătății sunt top?