Da, poate veni de la anxietate.Si eu m-am lupat mult cu ea insa la mine era de la oboseala psihica. Aveam prea multe pe cap si creierul la cat de obosit era pur si simplu refuza sa creadă ce se intampla.La lovituri la cap nu se intampla asta, ai ameteli, dureri groaznice, migrene si chiar varsaturi, ochi bulbucati, iritati sau de o culoare ciudata
Pot veni insotite cu presiune la nivelul cefei?
Da, pot veni si cu dureri de ochi, pe mine ma dureau si venele in momentele acelea
Nu este de la anxietate in opinia mea, dar sunt medicamente care se iau pentru depresie/anxietate care pot da si o senzatie de "ireal" chiar si pentru o scurta perioada.
Daca ar fi sa definim anxietatea ca pe o teama nejustificata, o reactie exagerata la un stimul, o frica iminenta de ceva, atunci nu, nu implica aceasta "frica" si irealul!
Cu siguranta este de la altceva, nu ne-ai dat detalii suficiente nu putem da un raspuns eficient
De ce nu mergi la investigatii medicale, mai ales daca ai primit lovituri in cap?
Anxietatea nu da senzatii de ireal, doar paranoia si schitofrenia, dar astea sunt deja boli psihice grave.
Poate fi un simplu simptom constituit de oboseala, anxietate, scroll prea des si viteza din ce in ce mai mare cu care viata se intampla... Incearca sa te regasesti prin recreere facand sport in natura sau alte chestii de genu'.
Annd întreabă: