| Monyyyyy a întrebat:

Salut azi am avut operatie la măsea minte, pot sa beau ceai de chimin călduț mâine? Cu biscuiți sa mânanc moale

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Asta trebuie sa il intrebi pe stomatolog nu pe noi, suna l ca sigur ai numarrul lui.

| gabicoo a răspuns:

Chimenul este iritant pentru mucoasa bucala. Mai bine fă-ți bun ceai de tei.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cu siguranta poti sa mananci moale si caldut (nu fierbinte), maine. Cred ca si azi ai voie.
Operatiile la masea difera, unele se fac (sau se faceau) prin gingie, si se recuperau mai greu (dar puteai manca in limita durerii pe care o declansai acolo.
Cele mai simple se fac acum la microscop sau pur si simplu pe canal, iar termenul de restrictie la rece si fierbinte este de maxim doua zile, din cate stiu. Normal ai voie sa mananci aproximativ orice, la doua ore dupa interventie.

| Maryanulukual a răspuns:

Da,poti manca si bea dar ai grija sa nu ajungă la gingie

| Romania112 a răspuns:

Dacă ți-ai tratat măseaua, poți. Dar dacă ai avut operator atunci doar medicul poate decide dacă ai voie să mănânci solid sau doar lichid