Poate fi o simpla entorsa dar numai radiografia spune clar. Asta daca vrei sa te faci bine repede si cum trebuie.
Pune niste gheata peste palma si bandajeaz-o si sa mergi imediat la medicul de familie sa vada daca este necesara operatie sau ghips si o sa-ti faca trimitere la o clinica de urgenta!
Du-te la doctorul de familie sau bandajeaza mana. Ca sa se rezolve, sunt 2 optiuni:
Sa te operezi
Sau sa iti pui mana in ghips
Sper ca te-am ajutat
Am fost la spital, mi au facut radiografie si au spus ca am o mica fisura acolo. Azi mi l a pus in ghips, dar maine mi l da jos pentru a ma vedea un ortoped
Ma bucur ca ai fost la spital. Sper sa te faci bine.
Si daca mi spune ca trebuie sa ma operez, dureaza mult operatia? Si anestiaza doar acel loc sau ma adoarme?
Nu stiu sincera sa fiu. Pentru ca nu am fost operata niciodata. Si nu dureaza mult operatia, maxim 3-4 ore daca nu ma insel. De obicei unele operatii durau 8-9 ore.
Sall. Acum 1 an asa am facut si eu fracturandu-mi 2 degete cazand de pe bicicleta am crezut ca nu are nimic si s-a umflat putin dupa 2 zile s-a umflat foarte rau si eram vanat, am fost la spital la urgenta si am tinut mana in ghips o luna, eu zic sa te duci cat mai repede la medic sa eviti o parte din probleme se poate agrava si sa stai mai mult cu mana in ghips
Allen1998 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: