| xr0sioRx a întrebat:

azi am fost in oras cu mama si am mers pe jos cateva ore bune si m-am pricopsit cu o durere de spate in zona de jos, ma doare foarte rau si in general daca incerc sa fac abdomene dupa 10-15 incepe sa ma doara spatele in acea zona, ceva remedii sau care ar putea sa fie cauza? multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Nu mai fa abdomene o perioada. Daca vezi ca durerea continua, mergi la un doctor.

| xr0sioRx explică (pentru J0B0MAT):

Nu e de la abdomene, am stat in picioare mult si acum ma nu mai scap de durere.

| J0B0MAT a răspuns (pentru xr0sioRx):

Se mai intampla.Stai in pat si nu mai fa efort. Eventual roaga pe cineva sa iti faca un masaj.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai din atat sa te doara spatele? Dar eu care muncesc ca sortator colete si manipulant la o firma de curierat? Greutati si de 40-50-100 de kg. niciodata nu am patit sa ma doara spatele de la mersul pe jos.

In fine, mergi la farmacie si cere Lioton Gel. Vreo 30 de lei costa. Sau pastile : voltaren, brufen 400 sau 800, nurofen...

| xr0sioRx explică (pentru anonim_4396):

Da frate, am zis eu ceva? si eu m-am mirat ca ma doare.