| ThinkDifferent a întrebat:

Azi am fost la dentist pentru o extracție de măsea. Când am făcut anestezia mi-a fost cam frica dar nu a durut tare. După asta mi-a venit sa vomit dar a trecut. Doctorul cand a văzut nu mi-a mai făcut extracția. Si când am vrut sa plec am văzut așa negru in fața ochilor si am căzut dar nu stiu de ce mi s-a întâmplat asta. Vineri trebuie sa ma duc la alt doctor pentru extracție si nu stiu cum sa fac si as dori niște sfaturi cum sa fac se nu se mai întâmple asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Peridava a răspuns:

Probabil a fost o reactie la anestezic. Vorbeste cu medicul inainte de a-ti face injectia. Sa nu fie o intoleranta. Sau, poate tensiunea e de vina.

| SkyPilot a răspuns:

Ar fi fost bine daca ai fi explicat mai in detaliu cum a fost cu senzatia de voma. Daca ai un reflex de voma atunci cand ti se umbla la maselele din fundul gurii, respira adanc si eventual ridica un picior. Daca aceasta a fost situatia, mai bine ca mergi la un alt dentist daca acesta nu stie despre ce e vorba.
Patea cealalta cu "negru" este o tulburare circulatorie, probabil pe fondul emotiilor happy

| Maria_Agape_1982 a răspuns:

Poate ai un fel de alergie la un compus din anestezic. Poate...