| Darko18 a întrebat:

Salut, azi am fost la strand si m-a prins soarele, iar fata mi sa inrosit, cat timp va dura pana nu va mai fi rosie? sau ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Maine dimineata, maxim poimaine, iti v-a trece rosealawinking

| Charai a răspuns:

Salut. Fata este una dintre cele mai sensibile zone ale corpului asa ca stiu ca nu iti este usor. Si eu am fost in situatia ta, numai ca m-am prajit de la o lampa cu ultraviolete. Cea mai buna solutie este sa folosesti o crema de fata foarte grasa. Daca nu dispui de asa ceva, cel mai bine o sa iti faca daca o sa te dai pe fata cu smantana sau cu unt, cu fractia masica de grasime cat mai mare. Suna ciudat, dar crede-ma ca ajuta. Explicatia consta in faptul ca lipidele din aceste produse ajuta la regenerarea stratului dermei si roseata, precum si durerea o sa iti treaca in 2-3 zile. Succes.