| Jigokunokishi a întrebat:

Azi am iesit sa alerg, desi era cam frig afara si batea vantul. Am alergat pe la 9-10 dimineata. Eram imbracat cam subtire. Au trecut cateva ore si am sesizat ca am facut febra, am 37, 3. Am depus efort destul de mare in ciuda conditiilor nefavorabile. Oare de la gat se trage febra, din cauza ca am inspirat aer rece?
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

37.3 nu este febra.
Se poate spune că e febra doar de la 38 in sus asa ca stai linistit. Esti doar putin încălzit sa zic asa, dupa alergat.

| Simona1272 a răspuns:

Poti face febra deoarece atunci cand alergi imbracat subtire si nu e prea cald tot transpiri si apa aceea care se produce din cauza transpiratiei, ei bine fa o baie si iesi la 10 dimineata sa vezi ca o sa faci febra...(glumeam nu face asta) Vreau sa spun sa ai grija cum te imbraci de acum si 37.3 este o temperatura normala