Senzația pe care o simți(cea cu mișcarea ungiei) vine de la spaimă. Nu ți se mișcă unghia. Oricum bandajul, dacă tu crezi că te-ai lovit tare, îl poți ține o săptămâna sau nu știu, îl ți cât consideri tu. Încearcă să miști degetul să vezi dacă de doare(asta evident, dupa 2-3 zile)...
Mai bine lasă bandajul încă 2-3 zile și după vezi dacă te mai doare. Dacă încă te mai doare lasă-l o săptamână fără să umbli la el. Dacă nu te mai doare mai ținel o zi, așa ca o precauție.
Buna!
,,QuicKKILLexe,,
de ce lasi link-u ala idiot la toate rasăunsurile
nu ajuta pe nimeni!
daca tot,, folosesti raspunsurile,, fa-o intrul mod util ajutandu-i pe cei care pun intrebarile si nu mai lasa porcaria aia peste tot!
te folosesti de utilizatori TPU ca sa iti faci u nu stiu ce reclama(sau ce vrei tu sa faci)
(scuze counter79)
Scuzati-ma pentru niste greseli de exprimare, am scris repede, si poate si de ortografie...
Problema e ca eu cand apas pe unghie ma doare deci ce fac, las pana nu ma mai doare, adica dupa 2-3 zile sau? cum zice zorah? In curand voi da fundita... Si apropo, normal ca m-am lovit tare, mi-o intrat cutitu in unghie si mi-a curs sange de dupa unghie doamne fereste
Deeaandreea9156 întreabă: