| Raptor1234 a întrebat:

Azi dimineata am simtit un bazait si o vibrate in interiorul urechii. Ce poate fi? Sunt putin speriat deoarece am auzit multe cazuri in care oamenilor le intrau insecte in urechi si eclozau oua acolo. Eu nu simt ca as avea ceva acolo si nu ma doare nimic. Doar am simtit acea vibratie si am auzit un sunet ca de musca inauntrul urechii vreo 3 secunde. E ceva acolo? Adica, banuiesc ca daca ar fi, as simti si m-ar durea, nu? Voi ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la orl daca nu te mananca in ureche.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca unii care fugeau de doctor au avut intrate niste insecte care in timp au depus viermi, s-au inmultit etc. pana au ajuns la creierul aluia si mancau din el larvele.

Răspuns utilizator avertizat
| MolnarAndrei2016 a răspuns:

Daca te mananca urechea inseamna ca e ceva acolo daca nu inseamna ca ai cv probleme la urechi si trebuie sa te duci la doctor