| Yoaddy2985 a întrebat:

Azi dimineață am facut pe mine in autobuz in drum spre munca. La propriu. E prima data cand mi se întâmplă asta. Nu am mancat nimic care sa imi dea asemenea stari si oricum am fost stricat la burta cu alte ocazii si nu am facut asa ceva. Numai eu stiu cum am ajuns acasa ca nu voia sa ma ia nici un șofer de taxi. Credeți ca ar putea fi o boală grava incurabila cum mi-a zis cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bă, și pe mine m-au mai luat necesitățile în timp ce eram pe stradă. Dar sa fac pe mine precum bebelușii - NEVER! Nu am veceu în apropiere, nu-i bai. Un boschet, o vegetație tot găsesc unde să mă golesc. Dar ce spui tu aici, dacă este chiar adevărat, este o adevărată nesimțire și lipsă de bun simț.

5 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Nu e nicio boala. Se întâmplă să te ia dintr-o data durerea de burta și apoi sa dai afara laughing. Era sa pățesc și eu acum 2 zile. Ma învârteam pe scaun în autobuz și în final ajung la munca și direct la wc m-am dus.

| alina2k18 a răspuns:

Stiu ca nu e de ras dar... laughing
Nu e nici o boala incurabila, trebuie sa te trezesti mai devreme de dimi si sa iti faci treburilewinking
Daca ai avut diaree pune mana si 2 zile mananca orez fiert cu morcovi, paine prajita, ceai de menta si nu manca altceva sau cruditati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai de ***

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o problema la burta ar trebui sa vizitezi un gastroenterolog urgent

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai nici o boala incurabila. Poate ai mancat ceva stricat sau ustensilele din bucatarie nu-s bine igienizate.