Te-a tras curentul mai pe romanaste. Pune pe cineva sa te maseze cu o creme, alifie ceva care incinge. Si incearca sa nu stai cu el pe loc ca o sa intepeneasca, o sa iti revii ziua urmatoare si nu te va mai durea asa rau. Daca nu ai creme sau ceva, pune pe cineva sa te maseze si cu mainile goale, o sa iti fie de ajutor crede-ma, si pe mine m-a durut la fel.
Sper ca te-am ajutat! Funda?
Ia o crema si te frictioneaza. Mergi la o farmacie si te vor ajuta fetele de acolo.
Buna. Si mie mi se intampla des, ai dormit prost... Eu incerc sa fac exercitii cu gatul dar nu reusesc. Ideea e ca intr.o zi imi trece. Intreaba.ti parintii daca au o crema pentru asta sau roaga pe cineva sa te maseje, ori spune la farmacie ca ai dormit cam stramb si te doare rau si iti vor da ceva bun. Sau astepti sa treaca... Funda?
Misca gatul, de cate ori iti amintesti, in toate partile.Sau incearca Diclac Gel.Noroc!
Compresa cu spirt+ masaj tare la gat cu crema/gel [ceva de durere, de ex. Diclac Gel sau Nurofen Gel] +incearca sa misti gatul cat mai mult, forteaza-l.
Patesc asa des... cand nu dorm bine. Funda? Sper sa te ajute!