| P4u1 a întrebat:

Azi dimineata pe la vre'o 6 m-am trezit cu dureri puternice in zone gatuluisad cred ca o fi de la pozitia cum am dormit. M'am sucit intr'o parte si dintr'o data aud un "poc" in partea dreapta a gatului.
Acum nici nu pot sa il mai tin drept, cand ma ridic din pat ma doare ingrozitooor! Ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EuPunctRo a răspuns:

Nu e nici o problema, stai linistit asa mi s-a intamplat si mie odata si am fost la fel de panicat ca si tine o sa iti treaca cam peste cateva ore sau in cel mai rau caz mai spre seara. happy Deci nu te alarma big grin

2 răspunsuri:
| Solanoo a răspuns:

Te-ai sucit prea rau pe pernahee hee, fa putina gimnastica cu gatul.
Bafta!

| Dinu_Elena_Alexandra_1995 a răspuns:

Pai... din cauza cum ai dormit! Daca nu-ti trece prea curand, du-te la doctor, nu face singur de capu tau vreo prostie laughing big grin! Du-te la doctor tongue