| digital7shady a întrebat:

Azi-dimineaza, cand m-am trezit, aveam o tensiune mare la gat, asa ca l-am "trosnit". Fac asta des cand se aduna tensiune, nu am avut nici o problema pana acum. Dar acum ma doar in partea dreapta, mai ales cand intorc capul spre dreapta sau il ridic in sus. Poate m-am trezit cu durerea, poate e de la ce am facut, eu vreau sa stiu daca este grav si ce as putea face sa-mi treaca(peste cateva ore merg sa imi vad nasa, pe care n-am mai vazut-o de 2 ani).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MrAnonym a răspuns:

Du-te la spital.Tpu nu te poate ajuta cu sanatatea. Daca observi ceva nereguli du-te.

| digital7shady explică (pentru MrAnonym):

Nu ma doare cand stau normal, doar cand imi misc capul intr-o anumita parte. Eu voiam o metoda pentru a scapa de asta pe moment. E cam ca durerea pe care o simti daca ai dormit cu gatul stramb, e suportabila.