| Vlad_Razvan_1999 a întrebat:

Azi e joi dupa cum stim cu totii.Luni seara mi-am scos toti cei patru molari de minte la un stomatolog de specialitate.Totul a iesit perfect si este perfect,insa am obrajii umflati,stiu ca e normal, dar m-ar interesa dupa cat timp de la operație voi reveni la fata normala.Inca o data,nu sunt complicatii,totul este normal, dar vreau sa stiu cat mai am pana o sa ma bucor de adevărata mea față laughing). Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Ӄαϩϩὶε a răspuns:

Eu mi-am scos doar molarii de jos, ma rog nu toti deodata si ca sa zic estimativ, dureaza cam doua saptamani. A da, sa nu fumezi cat timp esti umflat deoarece te alegi fix pe umflatura cu o vanataie MARE, care trece in 2 saptamani dupa ce iti trece umflatura laughing