| dreamcase a întrebat:

Salut.azi la scoala mia nimerit un bulgare in ochi. mia lacrimat okiul vreo 10min.era si rosu. dupa aia sa dezrosit dar a ramas un pic umflat. ce sa fac? pot sa pun un conpres? cu ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CatalinMihai99 a răspuns:

Nustiu punesti o matista cu apa rece pel el si se dezumfla pana maine, sau chiar mai rapid. Funda plizz chiar am nevoie.

6 răspunsuri:
| impulls a răspuns:

Cu apa rece...o sa-ti treaca happy

| Rammy24 a răspuns:

Poti folosi o compresa cu apa rece sau chiar putina gheata! Succes sa iti treaca!

| Rammy24 a răspuns:

Poti folosi o compresa cu apa rece sau chiar un pic de gheata!

| Țușcă a răspuns:

O compresa cu apa rece...rezolva tot! Maine sau mai rapid va fi bine dar daca nu eu te-as sfatui sa mergi la doctor, dar nu cred ca este asa de grav.Adica depinde daca era mai apasata zapada se facea chiar ft. tare chir din gheata si era grav si daca era aruncat cu viteza... Sper ca te-am ajutat

| Cracanel a răspuns:

Buna. Pune un compres cu apa... Daca vezi bine cu el inseamna ca nu e ceva grav iti va trece repedebig grin funda?

| katy a răspuns:

Pune-ti compres cu gheata sau apa foarte rece