Buna.
Ah, bataie la scoala si la mine s-a intamplat asa azi, dar la noi s-a aruncat cu scaune
Noroc ca nimeni nu s-a accidentat.
Acum in legatura cu maxilarul tau.
Nu cred ca e rupt.Din cauza loviturii te doare. Poate pe maine dimineata dupa ce te vei trezi nu o sa te mai doara.
Daca te doar in continuare du-te la un medic.Acesta o sa te consulte si o sa te trimita sa faci un film. Dupa ce faci filmul te vei reintoarce la medic, iar acesta va vedea ce este cu oasele tale.
Succes.
Eu am avut maxilarul usor dislocat in urma unei batai.
Se poate sa fie asta, se poate sa fie doar o vanataie.
Lasa, te faci tu mare.
Pai ma, a fost vina lui el m-a confundat, chiar daca ceilalti i-au spus ca nu am fost eu.A venit la mine si m-a amenintat.I-am spus, daca ai tupeu da`i.SI m-am intors cu fata, si m-a plesnit rau de tot.Atat a fost de ajuns.Eu fac kickbox de 1 an si ceva.el nu stia asta...
Este doar deplasat din locul lui. in 2 saptamani o sa fii ca nou! Nu te mai bate ca i-am mai spart si eu unuia gura de i`a cazut un dinte si pe urma ma cauta cu dintele in mana sa i`l platesc sa`si puna altu ) Stai si tu cuminte.
Zic sa te duci la mediic, ii cea mai sigura cale! decat sa asculti niste remedii si sfaturi care ti-ar putea face mai rau
anonim_4396 întreabă: