Nu conteaza daca ai sau nu deviatie de sept.Raspund la intrebare pentru ca si mie mi-a curs sange din nas de nenumarate ori.Pot fi mai multe cauze.
1. Daca te-ai scobit, s-ar putea ca un vas de sange din nas sa se fi spart, si poti remedia acest lucru decat daca te duci la ORL.O sa iti dea sa tii 3 ore in nas(depinde cat de afectat e vasul. poate sa iti dea pana la culcare) un fel de vata cu un medicament.
2.Ori de la altitudine.S-au sensibilizat vasele de sange, si unu s-a crapt putin, si a curs sange.Acelasi remediu va fi ca si mai sus.
Ei bine, si eu cand eram mic imi curgea sange din nas in fiecare zi aproape.Acum 2 zile, tot ca tine cand m`am trezit, m`i-a curs destul de mult sange, si nu este ceva rau. Apropo cand eram mic am fost la doctor si mi-a facut o crema speciala, sper ca te-am ajutat!
Nu are treaba cu nasul. E presiune intracraniana.
In cazuri grave poate iesi prin ureche.
Daca se repeta consulta un medic.
Poate cand te-ai culcat erai stresat si din cauza aceasta ti s-a spart o vena sau din cauza frigului.
Cred ca a fost ceva de la nas ca poate ai mancat ceva dulce care nu este sanatos poate ca si mie mi s-a intamplat sa-mi curga in fiecare zi sange din nas trebuie sa te duci la doctor si sa dai cu focul in nas nu stiu daca asta e cauza. Numai bine
RoXyRaLu are partea lui de dreptate, restul sunteti inconstienti daca va curge sange zilnic din nas si nu va duceti la ORL.
DeeDee817 întreabă: