| camionagiull a întrebat:

Salutlaughing azi noapte am visat cand eram toti prieteni pe o banca si intr-o scara era un sarpe cu toate culorilelaughing o venit tata si vrea sa intre in scara am intrat eu sal dau afara si dupa sarpele mo fugaritlaughing) dar merea lent ca in reluarelaughing)) si meream cu spatele si dintr-o data am dat peste un bolovan marelaughing l-am ridicat si am aruncat pe cap la sarpe si na nu o murit merea fara cap dupa minelaughing) si dupa so refacut capu laughing) ca in filme de groaza I don't want to see

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Cici4Mici a răspuns:

Oau ce vis interesant plin de aventuri.

| HellYeahChristine a răspuns:

Si de ce ne-ar pasa?

| anonim446 a răspuns:

Http://www.util21.ro/.......htm.intra aici si vezi ce inseamna:D

| Gheorghiu_Maria_1969 a răspuns:

Sarpele e semnul vicleniei.Era vorba despre viclenie.Sarpele avea mai multe culori.Era vorba despre viclenia in mai multe culori:minciuna, barfe, rautate...Sarpele era lent, adica viclenia aceea se indrepta lent spre tine, dar nu te scapa din ochi.Ai incercat sa ucizi viclenia, dar i s-a refacut capul.Ai incercat cu un bolovan.Ai incercat sa indepartezi cu forta viclenia, dar ea s-a regenerat. Poate fi vorba ori despre o persoana vicleana, ori depre o parte intunecata de-a ta.Cu totii avem o parte intunecata in noi, mai mare sau mai mica...Se poate ca sarpele sa-si fi regenerat capul ori:
-daca era o parte intunecata de-a ta deoarece nu poti scapa cu forta(bolovanul)de ea
-daca e vorba de o persoana, ai fost plina de prejudecata. Poate ca sarpele nu era rau.Dar tu l-ai atacat fara ca el sa te atace pe tine. Poate te urmarea pentru a-ti spune ceva important...
Oricum, nu trebuie neaparat sa iei aceste sfaturi in serios.Nu sunt o talmacitoare de vise sau ceva asemanator.Doarmi-am dat si eu cu parerea.Asa am considerat eu.Si repet:sunt doar un copil, si mi-am dat cu parerea.