Sarpele e semnul vicleniei.Era vorba despre viclenie.Sarpele avea mai multe culori.Era vorba despre viclenia in mai multe culori:minciuna, barfe, rautate...Sarpele era lent, adica viclenia aceea se indrepta lent spre tine, dar nu te scapa din ochi.Ai incercat sa ucizi viclenia, dar i s-a refacut capul.Ai incercat cu un bolovan.Ai incercat sa indepartezi cu forta viclenia, dar ea s-a regenerat. Poate fi vorba ori despre o persoana vicleana, ori depre o parte intunecata de-a ta.Cu totii avem o parte intunecata in noi, mai mare sau mai mica...Se poate ca sarpele sa-si fi regenerat capul ori:
-daca era o parte intunecata de-a ta deoarece nu poti scapa cu forta(bolovanul)de ea
-daca e vorba de o persoana, ai fost plina de prejudecata. Poate ca sarpele nu era rau.Dar tu l-ai atacat fara ca el sa te atace pe tine. Poate te urmarea pentru a-ti spune ceva important...
Oricum, nu trebuie neaparat sa iei aceste sfaturi in serios.Nu sunt o talmacitoare de vise sau ceva asemanator.Doarmi-am dat si eu cu parerea.Asa am considerat eu.Si repet:sunt doar un copil, si mi-am dat cu parerea.