| amluatcaprafoarterausimadoarecapu a întrebat:

Salut azi noapte cand dormeam am avut un vis, se facea ca alerg pe un camp, m-am trezit brusc si simteam cum imi bate inima tare si ma speriasem.

de la ce o fii. va og frumos sa ma ajutati

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| SimonaCristina a răspuns:

Ai facut atac de panica, de aceea ai avut palpitatii. Nu te nelinisti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la ce să fie oare? De la vis, normal.

| Madayna a răspuns:

Asta se intampla oricui, si eu ma mai trezesc tresarind.

| DDoctorita a răspuns:

Buna ziua

Sa vedem, in timpul somnului, suntem activi, atat din punct de vedere psihic cat si muscular... Probabil, daca te-ai trezit atat de agitat a fost pe ca te-ai trezit in faza activa a visului, REM. happy

| amluatcaprafoarterausimadoarecapu explică (pentru DDoctorita):

De frica nici nu am mai dormit la loc ca mie ra frica ca mor in somn si in zia acea dimineata ma simteam foarte prost, nu aveam chef de nimica pentru ca ma gandeam ca mor in somn la noapte can ma bag la somn iarasi

| AnonimaSecretá a răspuns:

Nu iti fa griji, totul ti s-a intampolat din vina visului si din vina trezirii bruste, data viitoare cand ti se v-a intampla incearca sa bei un ceai sa te mai linistesti :*

| Cristi94de a răspuns:

Serios? Normal ca de la vis!

| Kr1ptoN a răspuns:

Ai avut prea multa energie

| Cucos_Ana_Maria_1990 a răspuns:

De obicei cand visezi ca alergi in vis din batrani se zice ca vei izbandi ceva, vei realiza ceva in viata reala. happy mie mi-a mers bine in ziua aia cand am visat asa!