| Începătorul988 a întrebat:

Azi-noapte m-am trezit cu dureri de ureche enorme, azi-dimineata mi-a curs lichid din ureche. Bun, la ora 6:20(aproximativ), a inceput sa imi curga lichid din ureche. Initial crezand ca e apa, ca seara facusem baie. Vazand ca durerea continua, si tot curge lichid, in prostia mea am dat cu un servetel, sa sterg urechea de acel lichid, care avea o culoare rozalie. Am fost la un medic ORL(astazi, ora 18:00, cautand unul de la ora 15:00), si mi-a tras apa/acea solutie din ureche cu un fel de pistolas. Bun, mi-a dat "verdictul", otita medie acuta. Ok, ma duc la farmacie iau reteta prescrisa de acesta. Ajungand acasa, iau pastilele, pun acele picaturi, si imi fac un fel de prosopel din straturi de pansament(la numar aproximatix 20/25). Dupa aproximativ o ora, toate acele straturi, erau pline de acel lichid(de culoarea sangelui diluat cu apa). Intrebarea mea, este normal sa curga atata lichid, la o otita medie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Mai mergi si la un alt medic orl ist daca nu se imbunatatesc simptomele in urmatoarele 24 de ore.

| Începătorul988 explică (pentru MihaiNicu23):

Simpotemele s-au imbunatit dupa cateva ore de la aplicarea picaturile. Cat despre alt medic, abia am gasit 1, de la o clinica m-au trimis la urgente, de la urgente la un spital, si dupa aceea m-am hotarat sa merg la un privat.
Inainte ma durea urechea, si curgea extrem de putin lichid.
Acum curge mult lichid, dar numai simt aceea durere.

| AwGenetix a răspuns:

Otitele sunt foarte urate. nu stiu sa iti raspund exact, dar am vrut sa-ti scriu pentru altceva. eu cred ca ai timpanul perforat. cauta si alt medic.

| Începătorul988 explică (pentru AwGenetix):

Orl-u a zis ca sa revin vineri. Fiindca nici el nu stia ce am. Deoarece nu isi dadea seama daca am timpanul spart(dar eu auzeam cu urechea, infundat din cauza lichidului, dar auzeam).