| adyurs a întrebat:

Salut, azi stand la televizor dupa ce am mancat niste cartofi cu castraveti murati (nu stiu daca conteaza sau nu ca am mancat acru eu tot am scris) am simtit subit un nod in gat continuu ca si cum as avea o buba mare in gat. Se simte si cand nu inghit. E grav sau poate fi si de la suspans (ma uitam la un film horror)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nicu991 a răspuns:

Probabil in momentul inghitirii s-a produs o mica leziune datorita cartofilor prajiti.

| darrio2007 a răspuns (pentru nicu991):

Nu a spus ca sunt prajiti.

| nicu991 a răspuns (pentru darrio2007):

Ca n-or fi fost fierti sau cruzi... serios acum. laughing

Cruzi nu. Dar fierti? Sau copți?

Pai eu m-am gandit ca fiind la film, nu cred ca manca cartofi copti... Chiar si-asa, cartoful copt este totusi moale ca textura in comparatie cu cel prajit.

Poate castravetii au fost tari.

Sau aciditatea din muraturile alea i-au provocat o iritare a mucoasei esofagului. In afectiunile gastrointestinale muraturile sunt pe lista alimentelor de evitat ( ulcer, gastrita, boala de reflux esofagian).

9 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Ia o cola rece la sticla de sticla si iti trece!

| Andry01 a răspuns:

Ce te opreste sa mergi la medicul tau de familie sa intrebi? Ar fi mult mai ok.zic eu.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Andry01):

Se intampla diverse lucruri, acum doar nu o sa mergi la medic pentru orice aiureala. Daca ti se intampla des mai zic, dar nu cred ca exista om care sa nu fi avut vreodata senzatie de nod in gat, ori de la mancare ori de la stres/soc etc