| Andreas2342 a întrebat:

Salut,azi stateam pe pc si a inceput sa ma ia o durere de masea(partea stanga sus) dintr-o data, m-am pus in pat sa ma calmez si dupa a inceput si mai tare(insuportabil nu mai puteam)
Ce s-a intamplat? Tin sa mentionez ca nu am mai avut probleme cu acea masea, si acum cand apas pe ea ma doare tare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Vertic_Sergiu_1996 a răspuns:

Pot fi n probleme, de la o banala bucata de mancare care a ajuns unde nu trebuie, la o crăpătura in măsea. De unde ai vrea sa știm noi? Nu ne spui câti ani ai, ce "măsea" este. Poate iti iese măseaua de minte, poate ai 20 de ani, de unde sa imi dau seama?
Nu ar fi mai simplu sa mergi la stomatolog? Controlul e ieftin sau chiar gratis, si ala iti spune sigur ce ai!

| Andreas2342 explică (pentru Vertic_Sergiu_1996):

Salut,pai am 13 ani si este ultima madea din partea stanga de sus (nu stiu care sunt maselele de minte) si da am o crapatura acolo

4 răspunsuri:
| DollElsdark a răspuns:

A ajuns caria la nerv.

| Andreas2342 explică (pentru DollElsdark):

Daca ajungea ma durea incontinuu dar acum ma doare doar cand apas pe ea si nu pot sa mananc.

| Andreas2342 explică:

Salut,problema s-a rezolvat
Am fost la dentist si mi-a zis sa imi fac un dent x-ray sau ceva de genul si dupa mi-a zis ca am puroi la masea si am luat antibiotic 3 zile dupa aceea am fost inapoi la dentist fara dureri, etc
DUCETI-va LA DENTIST CAND AVETI PROBLEME INDIFERENT CA VA E FRICA