| Mihai1616263 a întrebat:

Salut, azi taiam scoci sa lipesc ceva si din neatentie am inhalat iar o bucata de scoci a patruns cumva inspre gura si gat, am tusit si apoi am vărsat tot ce am mancat, respir normal si nu am probleme, credeti ca e necesar sa imi fac probleme cu acea bucata de scoci sau s-a eliminat singura? Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| zyxelcool a răspuns:

Cred că cel mai bine ar fi să îți faci un consult ORL.
Posibil sa se fi eliminat în momentul în care ai vomat, dar la fel de posibil este și faptul că ar fi rămas încă acolo, lipită.

| Matei_MihaiMt_1990 a răspuns:

Cel mai posibil daca a ajuns in stomac se va elimina singura, sau sa eliminat deja, dar este posibil sa se fi lipit de undeva, daca simtii ca nu mai poti respira in timp sau chestii dinacestea, ar fi bine sa iti faci un control, dar daca poti respira este bine, si inseamna ca a ajuns in stomac

| Fîlfan_Denisa_2001 a răspuns:

Este posibil sa o fi eliminat când ai vomat deoarece înăuntru gurii este umed iar bucata de scoci daca a fost una mică sau mare nu a avut timp să se realizeze deoarece ați vărsat.

Răspuns utilizator avertizat