| Hehehahah a întrebat:

Salut. Băiat, 17 ani. Sâmbăta mi-a curs sânge din nas pentru că mi l-am suflat mai tare. Ieri nu mi-a curs, azi dimineață mi-a venit sa strănut și iar mi-a curs. S-a oprit sângerarea in 2-3 minute la ambele. Ideea e că nu știu ce să fac sa nu mai îmi curgă, fiindcă e vena aceea f sensibila acolo. Ce sa fac? Cum sa scot mucii din nas daca mi-a curs sânge? Sunt și răcit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ceea ce faci tu se numeste spam. Aceeasi intrebare ai pus-o si ieri. Vezi ca nu-i voie pe aici!

| Violleta2022 a răspuns:

Sa mergi la medic si sa vada daca nu ai vreo anemie... daca tot curge asa din senins sangele pe nas.

| TheGentleman a răspuns:

Ești răcit și ai mucoasele uscate. Verifică umiditatea din cameră, care ar trebui să fie între 45 și 65 %, 55 ideal. Cumpără umidificator sau aparat de aromaterapie și fă inhalație pentru a umezi mucoasele. Nu uita de aportul corespunzător de vitamine și minerale

| gigeloaiedeotel a răspuns:

Stai cu capul in jos vreo 5-10 minute sangele ar trebui sa se duca la loc

| Cleo08 a răspuns (pentru gigeloaiedeotel):

Nu are nici o treaba statul cu capul in jos. Unde sa se duca sangele la loc? Intra inapoi in vasul de sange?

| Cleo08 a răspuns:

Mergi la orl si iti da o crema. Ai vasele de sânge foarte sensibile si subtiri. E normal sa iti curga in condițiile astea. Mai ales ca si fortezi. Daca mai curge stai pe scaun in fund si tine cu degetul mare si arătătorul nasul vreo 10 minute. Ia niste emofix.