anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut baieti, nu aveti si voi asa o problema? Am 15 ani si ma uit in oglinda ca pe piept am o multime de puncte rosii,ceva asemanator cu cosurile, dar si pe spinare.Spuneti-mi aveti si voi asa ceva? Dar daca stiti cum sa scap de ele va voi fi foarte recunoscator. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Adrianetc a răspuns:

Este iritatie din cauza transpiratiei. se freaca tricoul cu pielea transpirata si rezulta acele bubite rosii. fa dus in fiecare zi, schimba tricourile mai des, dati cu crema, cred ca o sa se duca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Sunt absolut normale in perioada adolescentei.
Foloseste tinctura de propolis, aplici pe fiecare cos in parte.
Te pup!

| Mihaitzz a răspuns:

Ba da. E posibil sa scapi de ele cu ajutorul unui sapun cu sulf(vezi la farmacie).

| raresm99 a răspuns:

Incearca sa folosesti un sapun cu Ph neutru (cu sulf). Se gaseste la farmacie sau la plafar

| Alex1886 a răspuns:

Am avut si eu si doctorul mi-a spus ca sunt de la caldura. Nu mi-a recomandat nimic, si au disparut intr-o saptamana.

| eduarddijay a răspuns:

Poate e oreion sau pojar. E o boala de copilarie. Nu e ceva serios, iti va trece in maxim 2 saptamani cu tot cu tratament medicalwinking.