| LOVEBOY a întrebat:

Salut baieti si fete... Va rog am o intrebare TATAL meu fumeaza si el de multe ori se caesti si vorbeste ca tare ar vrea sa se indeparteze de acest fumat si nu stie cum poate aveti vreo propunere cum sa indeparteze acest fumat va rog spuneti ceva!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Este foarte bine ca doreste si el acest lucru. Important este sa aiba un suport cat mai puternic din partea celorlalti. Prieteni, colegi, familia, biserica, toti pot sa-l ajute sa iasa din problema asta. Sa inlocuiasca viciul asta cu niste obiceiuri mai sanatoase. Aici sunt doua probleme: obisnuinta si nevoia de nicotina. Cum am zis, se poate dezobisnui de tigara daca schimba asta cu altceva, cum ar fi sa mance un morcov, sa se plimbe sau sa faca altceva. Cu dependenta de nicotina se lupta mai greu, eventual sa ia guma de mestecat din aceea cu nicotina atunci cand nu poate rezista tentatiei.
Si ar mai fi un lucru, sa evite imprejurarile care il fac sa fumeze, iar daca nu poate sa le evite (probleme de serviciu s. a.) atunci sa caute alte metode de a face fata acestora.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa aiba ambitie si vointa atata tot