Crezi ca o sa gasesti baiatul perfect, potrivit pentru tine cu sanii tai mici. Nu, te asigur! Un baiat vede o fata dotata, frumoasa, si vrea doar sa o ****. Demonstreaza ca tu compensezi cu inteligenta, ca iti pasa de sentimentele lui, ca exista o conexiune intre voi, iar sanii tai mici nu o sa conteze. Asta in cazul in care tu nu cauti unul cu banii, care vrea doar sa te foloseasca, sau sper ca nu vrei sa imi spui ca vrei sa ai niste sani mai mari pentru tine, sa le faci in ciuda la celelalte fufe, si sa fii tu centrul atentiei. Gandirea asta o au pitipoancele, nu te incadra in genul asta. Focuseazate pe scoala, iar daca vrei un raspuns la intrebarea ta, sa stii ca mie personal imi plac toate tipurile de sani.
Sanii mici fac parte din idealul de frumusete clasica.Priveste statuile antichitatii si te vei convinge. Oricum, daca ai numai 15 ani sanii tai vor mai creste.Ritmul de dezvoltare fizica nu-i acelasi la fiecare individ.
Bună!
Mie îmi plac cele cu sâni mici
Evident, NU cele minore ( ca tine ) - că, am o oarecare vârstă
Oricum, situaţia ta este normală!
Nu prea ai ce face, decât să ai RĂBDARE
Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.
De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au avut sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" ).
Toate cele bune.
Cum a spus si Miicaa, asta nu doar ca nu conteaza in viata, dar nu iti cresc sansele sa ai un iubit... unul adevarat zic, nu un pervers borat. Pentru unii chiar nu conteaza, eu de exemplu, nu ma uit dupa fete, dar singurele doua fete din clasa cu care m-am imprietenit si ma inteleg bine ii au chiar mici, dar nu m-am uitat niciodata la asa ceva...chiar nu conteaza
La o fata mai conteaza si alte chestii in afara de sani si fund, asa ca stai linistita.Inca e timp sa creasca, abia ai 15ani.
Draga mea,un baiat daca te place se va uita la inteligenta, umorul, gandirea ta, iar la fizic mai putin. Faza cu sanii, sa stii ca daca te iubeste va conta mai putin.Cand e vorba de mozol merge si asa
De exemplu prietenul meu nu prea se uita la fizic.Ii place faptul ca-s creativa si zurlie[in sensul bun al cuvantului]
Tu vezi ce faci cu scoala, ca baieti gasesti peste tot
Bai la nici 15 ani ai probleme mari. Ai si tu rabdare, un tip daca vrea sa te ****, te *** oricum, ca doar ai gaura, ai grija de caracter si de scoala, lasa fizicul!
Ai abia 15 ani, o sa te mai dezvolti, nu te panica, calm.
Nu sanii sunt cei mai importanti, daca esti o fata OK si frumusica e bine si ai si un fundulet misto e si mai bine
Nu e o problema asta daca esti frumoasa si ai un caracter de nota 10 sanii nu conteaza.o sa se dezvolte mai tarziu stai linistita :**
mardeamor întreabă: