| 1Me9 a întrebat:

Salut.Bat pariu ca sunteti cateva/cativa care ati baut macar o data codeină.Adica sprite cu sirop de tuse ce contine codeina si eventual jeleuri.
Eu n-am facut-o. daca o faci, creaza dependenta? Ca stiu ca halucinatii iti creaza 100%, pe langa asta, si spasme.
E periculoasa pentru sanatate?!
Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| acidleanin a răspuns:

Bro, codeina nu te face sa halucinezi ..Codeina se transforma in morfina in ficat tongue. codeina e un opiaceu ( la fel ca heroina, oxycodona, morfina). insa este unul foarte slab(heroina e de undeva de 20 ori mai tare) te relaxeaza si te face fericit. Creeaza dependeta ca orice opiaceu. simptomele de sevraj nu sunt diferite fata de cele de la heriona sau alte opiacee, insa depedenta fizica se instaleaza dupa consumul cronic abuziv ( 2 saptamani de abuz continuu). Opiaceele nu au efecte toxice majore asupra corpului.

1 răspuns:
| Betty12345678 a răspuns:

Nu e sanatoasa dar cateodata e utila, eu pot spune ca nu sunt dependenta. Daca esti curios incearca si tu.