anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.bine v-am gasit! Am si eu o problema. Am 16 ani si cu 3 saptamani in urma am avut o stare de ireal(nu stiu de ce) si am scris si pe un forum de medici si mi-au zis cica am depersonalizare, eu nu cred ca am depersonalizare pentru ca nu prezint simptomele scrise acolo. Singurul simptom pe care il prezint este acela de ireal/vis (nu intondeauna) numai cand imi aduc aminte de el.
Eu ma mai gandesc sa fie si din cauza calculatorului...intr-o noapte am stat pana la 4 dimineata si am baut 2 cafele iar a doua zi incepuse tot. Cineva mi-a zis ca este din cauza ca se dezvolta corpul(organismul) la 16 ani.nu stiu acum ziceti-mi si voi ce credeti.
A am uitat sa scriu ca sunt fumator.si incerc sa le las. Am redus deja la o tigara pe zi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Taniushka_4255 a răspuns:

Exlclued tigara nu e bine pentru organism, stii tu asta si nu sta atit de mult l acalculator incearca sa stai doar citeva ore, mai bine sa ai grija de sanmatatea ta nu stii ce va fi miine, increde-te in domnul si vei fi mintuit...