| Caddyi a întrebat:

/ Buna! Mi s-a pus un carcel in picior, nu stiu cum sa va explic exact unde, la baza piciorului (imi cer scuze pentru exprimare) la cam cativa cm de... in partea drepta, dar nu am putut sa indrept piciorul exact in momentul ala, l-am tinut vreo 5-8 secunde. Acum ma doar acea zona. Pot merge, dar ma cam doare. Imi provoaca disconfort in timpul mersului. Intampin mici dificultati. Am vorbit cu cel mai bun prieten si mi-a zis c-o sa ma tina asa vreo 2-3 zile. Aveti idee ce pot face ca sa nu raman asa... cu dureri? Mi s-a rupt cumva vreun muschi, sa intins, sau ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Maiuta a răspuns:

Cred ca ti-ai intins vreun muschi dar nu sunt sigura ca nu am prins unde te doare. incearca sa misti putin zona aia zi de zi, eu asa fac la intinderi. poti incerca gheata...dar nu sunt un medic, asa ca te poti duce la un doctor

| Caddyi explică (pentru Maiuta):

Sincer, nu prea mai am incredere in medici. Tare mi-e ca ii spun ca ma doare in "X" loc si el ma controleaza la amigdale, sau mai stiu eu pe unde... Ma doare exact de unde incepe piciorul ( zona dintre corp si picior, ca sa zic asa), pe partea dreapta.

| Maiuta a răspuns (pentru Caddyi):

Din cate stiu eu,acolo este locul unde se prinde osul piciorului de bazin... poate fi ed la os sau muschi, la muschi ai vedea o inflamatie sau ceva de genu dar la os, nu prea. dar, din nou, un medic ar putea spune mai bine ca are studii mai multe ca mine

| Caddyi explică (pentru Maiuta):

Aproape mi-a trecut. Am fost la farmacie si am intrebat-o ceva despre un unguent pe care il avea mama. Mi-am dat de cateva ori in primele zile... apoi am renuntat si am lasat-o asa... Acum sunt cam 98-99% vindecat. Mai simt foarte, foarte putin acea durere.