| Caddyi a întrebat:

/ Buna! Mi s-a pus un carcel in picior (o sa atasez un link cu o poza) dar nu am putut sa indrept piciorul exact in momentul ala, l-am tinut vreo 5-8 secunde. Acum ma doare acea zona. Pot merge, dar ma cam doare. Imi provoaca disconfort in timpul mersului. Intampin mici dificultati. Daca stau intins in pat si incerc sa-l ridic, nu prea pot. Am vorbit cu cel mai bun prieten si mi-a zis c-o sa ma tina asa vreo 2-3 zile. Aveti idee ce pot face ca sa nu raman asa... cu dureri? Mi s-a rupt cumva vreun muschi, sa intins, sau ce?
http://tinypic.com/view.php?pic=kb9ahh&s=8#.VKO3zCusVit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Cred ca ai lipsa de calciu.
Consulta un medic, ori cere parerea unei doamne de la farmacie.
Am intampinat si eu o perioada, si inca mai intampin, dar eu am probleme de sanatate si stiu ca am pierderi de calciu/fier.
Am luat o perioada ferotab la recomandarea medicului.
Sanatate multa si un an nou fericithappy
La multi anihappy

| Caddyi explică (pentru caramela):

Buna!
Am fost la farmacie si mi-a dat "Saliform Forte" (un unguent) si "Zdrovit AntiCarcerl" (niste pastile). Sper sa-mi treaca peste cateva zile.
Multumesc pentru raspuns!

1 răspuns: