anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut/Buna TPU...

Acum o saptamana ma manca penisul nu am dat importanta.Si din cauza ca m-am scarpinat mi-au iesit niste rani ca niste crapaturi care ustura cand sunt atinse...Stiti ce poate fi?

Sincer nu e de ras! Vreau sinceritate...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare o infectie, probabil Candida. Trebuie sa te vada un dermatovenerolog.

Abh
| Abh a răspuns:

In conditiile unui tratament cu antibiotice, se distruge flora saprofita ce protejeaza organismul, dand frau liber dezvoltarii unei ciuperci numita Candida Albicans. Exista in farmacii un unguent numit Clotrimazol, foloseste-l extern si daca in 5 zile nu observi imbunatatiri, du-te totusi la medic.

| Eva a răspuns:

E bine ca tratamentul cu antibiotice tari, cum e Amoxiklavul, sa fie luat cu un protector, de exemplu Nistatina sau Nizoral. Antibioticele pot provoca candidoze!

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Ma sa nu fie ceva infectie cu aspect spongilos care se produce la penisuri vigilente incarcate cu spermatozoizi declansatori care incercand sa iasa produc crapaturi semnificative in piele,sau purici pulofiziologici care te face sa iti scarpini ouale pana la sange, incearca un dus cu clor si sa speli bine zona, sau un dans deasupra unei surse de foc ar putea distruge bacteriile.succes

| GenetiX a răspuns:

Rapunsul tau poate fi: Candida.

| BlackAngel a răspuns:

@silviu am spus ca vreau sinceritateoh go on cati ani ai 10?

| BlackAngel a răspuns:

Faza e ca acum nu ma mai mananca nici nu ma ustura doar cand ating aceea zona ma ustura...

| BlackAngel a răspuns:

16 ani nu am facut happy

Am avut sinuzita...am cam luat multe medicamente si am citit undeva pe net ca din cauza la antibiotice eu am luat amoksiklav poate sa fie din cauza asta?

| terts a răspuns:

Nu e de la varsat de vant nu? daca nu e de la varsat si crezi ca e ceva anormal mergi la dermatolog. bafta

| Spirocheta a răspuns:

Omule du-te la un doctor dermato-venerolog!
Mai ales daca ai facut sex neprotejat. Pe bune, nu e de gluma cu BTSurile

| Spirocheta a răspuns:

Nu ai precizat daca ai facut sex neprotejat. Daca ai facut'o, nu are sens sa mai stai pe ganduri.