"sfarcul drept...s-a întâmplat să iasă un fel de puroi... mă puteți ajuta cumva?"
Nu! Eventual doar certându-te de ce n-ai fost deja la medic!
Descrierea ta e destul de vaga, dar doua lucruri sunt importante in acest caz. "puroiul" acela si faptul ca prezinti durere. Cancerul la san ( si barbatii pot face) de regula, nu prezinta nici durere nici puroi, ceea ce e bine, pentru ca putem exclude varianta grava.
Varianta mai soft, ar fi un abces mamar, apare in special la barbatii cu exces de estrogeni, poate sa fie cazul tau.
Din punctul meu de vedere, in urma a ceea ce am citit aici, nu sunt semnele unei afectiuni grave DAR necesita o vizita la medic
Deci ar fi posibil ca, la mine sa fie,, exces de estrogen'' sa zicem asa, intr-un fel m-ai calmat. insa analizele cand le-am facut ultima oara nu mi s-a gasit nimic desi analizele cand le-am facut avusem deja chestia asta
Ai facut analize hormonale? mai ai rezultatele? Poate sa fie de la excesul de estrogen, e cauza cea mai comuna pentru barbati, dar pot fi si alte cauze. Dar ti-am zis, din punctul meu de vedere as zice ca e un abces. Sunt destul de convins de asta, sa zicem 99%.