anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

C-am cat ar trebui sa alerg dar fara sa imi dezvolt masa musculara, adica sa nu le am umflate ci sa le am subtiri si fine? Si e bine daca mananc iaurt dimineata si seara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Inotul si atletismul iti dau o forma frumoasa corpului. Din cate stiu eu nu sunt restrictii privind consumul lactatelor, la orice ora din zi. Este bine sa ai o dieta echilibrata, intra pe http://www.mypyramid.gov/ si gasesti acolo multe referitor la subiectul asta.

| zhady a răspuns:

1. Si noi ar trebui sa ghicim cine esti tu, ce alimentatie ai, cum arati in momentul de fata etc.

2. Alergatul nu iti dezvolta picioare, ci ti le subtiaza, intrucat este un efort aerobic.

3. Ce sa mai zic, nu esti in stare sa formulezi o intrebare cu continul logic si tu vrei raspuns, ce ai intrebat tu acolo este o utopie de domeniul rizibilului.

4. Pune mana si documenteaza-te pe cont propriu si apoi revino cu intrebari mai pertinente.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa scriu ca ma refer la picioare.