Poate ai apendicita, cel mai bine du-te la un medic. Ti-am lasat un link mai jos, ce inseamna cand te doare in partea dreapta :http://www.contraboli.ro/......ratament/. Sper ca te-am ajutat :)
Pai apendicita e atunci cand ai simptome de greata si altele, eu nu am aceste simptome.
Uita-te in linkul de jos, acolo iti scrie mai multe diagnostice.
Uite ce am mai gasit: Simptomele clasice includ:
- durere surda aproape de centrul sau partea superioara a abdomenului ce devine mai apoi ascutita si se deplaseaza spre partea din dreapta jos a abdomenului. Acesta este, de obicei, primul semn. Sper ca nu gresesc.
Nici eu n-am avut alte simptome decat durerea si era sa mor. Mergi urgent la medic!
Da,dar nu ma doare in jos pe mine, ce pe la sale acolo, daca asa se zice corect, pe langa ficat
Cel mai bine te duci la doctor zilele astea sa vezi ce poti sa ai, ca nu e de joaca.
Nu stii altceva decat sa sperii oamenii? Doamne, am fost la medic si nu a gasit nimic ci doar niste muschi ce se maresc in pubertate.
E mai bine sa te sperii si sa mergi degeaba decat sa ajungi cum am ajuns eu cu 8 operatii si nici acum nu sunt bine. Nu-ti pare ciudat ca eu sa incerc sa te sfatuiesc de bine si tu sa-mi reprosezi? Mai revizuieste-ti gandirea!
Pai decat sa fac un atac de panica din cauza ta, mai bine nu ziceai nimic.
Atacul ala de panica este diferenta intre viata si moarte. Pe mine n-a avut cine ma "panica" si acum (de 6 ani) trag ponoasele. Dar se pare ca pricepi greu ce inseamna asta! Daca ai sa continui asa viata o sa te loveasca o data. Ai grija!