Trebuie sa mergi la farmacie să-ți dea ceva pentru răceală dar e bine și sa stai la plapuma sa iei și ceai sa bei și eu asa făceam când eram răcit ceai și ma băgăm la plapuma și transpiram multa rău și nu mai aveam nimic dupa aia dar cel mai bine este se duci la medicul de familie sa vadă ce ai și îți dă ceva sa iei pentru răceală
Corect, bea multă apă pentru a reduce temperatura și a preveni deshidratarea
https://www.nurofen.ro/......ea-febrei/
Cind ai febra in organism exista ceva,de regula bacterii ciuperci care produc infectii.
Sint si cazuri cand febra poate apare din alte motive,deci trebuie sa stii de la ce provine acea febra,poate daca e o bacterie ceva trebuie sa iei ceva antibiotice.
Referitor la cita apa sa bei, cum adica cita apa sa bei? Bei cita apa este nevoie, cit iti cere organismul.
Nu va ma luati dupa doctorii aia pompieri care tot bat gardu, spun oamenilor sa bea nu stiu citi litri de apa pe zi.
Daca bei apa fara ca organismul sa aiba nevoie, apa aia este eliminata, tocmai pentru ca nu este nevoie de apa.Organismul nu tine apa asa rezrve sa fie acolo apa
subtiaza singele,asa ca atunci cand bei f multa apa organismul face eforturi mai mari pentru a duce singele la denistatea corecta, deci rinichii, mai stiu eu ce alte organe lucreaza mai multa decat de obicei.
Cind iti este sete, ala este semnul prin care organismul iti spune ca are nevoie de apa.
La fel si cu mincarea, docotorii au dus oamenii sa ajunga obezi, tot recomandind 3 mese pe zi asa si daca organismul meu nu are nevoie de mincare eu ce sa fac sa maninc de 3 ori pe zi? Pai alea se depun, uite asa ma ingras.
Deci mincarea, bautul apei se fac atunci cand organismul cere, iar asta o simti si tu singur, nu trebuie sa vina doctorul pui peste prajit sa te invete el pe tine sa bei 2 litri de apa pe zi si 3 mese
Stai acoperit s-au descoperit în functie de cum te simti tu mai bine și bei apa când ti-e sete. În mod normal când ești bolnav se recomanda mai multă apa decât în mod normal deci peste 2 litrii