| userul7200 a întrebat:

Salut, cand am fost mai mic bunica m-a obligat sa inghit o tableta intreaga cu apa chiar daca nu am mai luat vreodata. Mam innecat pentru ca m-am agitat (stiu suna ciudat da s-a intamplat) si acuma de fiecare data le sfarm. Parintii spun ca trebuie sa ma obisnuiesc sa o inghit intreaga pls help ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ItsJustAName a răspuns:

Îți spun sincer că e mai bine să o înghiți întreagă și nu să o sfărâmi. Cum ai putea face asta... Hmm destul de greu de spus, dar cred că totul ține de automotivația ta. Relaxează-te, și gândește-te că nu te vei mai înneca. Nu mai ești mic.

Sfatul meu e să îți iei un fruct, gen kiwi, să tai o bucățică mică, mică și să o înghiți. Nu te vei înneca garantat deoarece e fruct și va aluneca ușor. Pe urmă va fi doar o chestie care-ți va intra în reflex!

Baftă!

2 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Te sfatuiesc ca daca nu poti sa inghiti o pastila intreaga, incearca sa o inghiti si sa bei imediat cu apa minerala! Iti garantez ca vei reusi!

| opreamarius a răspuns:

Nu este nici o problema in asta. Poti la fel de bine sa le si sfarmi inainte sa le inghiti.Pastila fie ea sfarmata sau intreaga luata cu o cantitate suficienta de apa isi va face la fel efectul.Bafta