Cred ca ar trebui sa iei capsule cu echinaceea, iti intareste imunitatea si corpul tau lupta contra bolii mai eficient, mai este bun si siropul din catina alba, este cam gretos dar merge daca-l bei cu ceai(hapciu, sau oricare ceai care ajuta, poti intreba cand il cumperi care este mai bun pentru.raceala). Insanatosire grabnica!
Nu poti sa fii alergica la toate antibioticele iar operatia nu se recomanda imediat ce ti se umfla amigdalele ci dupa o cronicizare a afectiunii, avand dese recaderi de acest gen.Trateaza-ti afectiunea insa cu grija, mergi la spital si fa-ti teste sa vezi la ce antibiotic nu esti alergica.Si daca faci operatia tot ai nevoie de antibiotic postoperator, asa ca mergi la un medic bun si rezolva problema.
Nu puteai sa te imbolnavesti de la joaca in zapada abia dupa 5 zile! Ai racit sau te-a prins curentul cu o zi in urma! A fost destul sa-ti fie frig la picioare sau la maini! Stai in caldura, bea ceaiuri calde sau supa calda, ia paracetamol si voseptol pentru gat, pune-ti picaturi in nas si mananca citrice. (si eu sunt alergica si asa imi tratez raceala!)
Mda cred ca operatie de amigdale...
pai poarta tot timpul ceva pe gat... un fular ceva...