| agdjspaf a întrebat:

Salut, cand eram mic, pe la 8 ani am avut doua operatii, 2 saptamani interval intre ele, prima de apendicita, iar a doua de ocluzie intestinala. Am scapat cu bine, dar problema e ca dupa aceste operatii, care au fost facute una dupa alta, iar operatia de apendicita urgenta deoarece apendicele era perforat, am ramas cu 2 cicatrici destul de urate si mari. Cam 10 cm are fiecare. Aveti idee daca exista produse care le ar putea diminua? sau se poate face operatie de acoperire a acestora? sau cu laser? Tin sa precizez ca am 17 ani, si ma deranjeaza destul de tare.
Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Stiu pe cineva care si a facut tatuaj.
Cu laser, sigur ar modifica in bine aspectul.
happy

| agdjspaf explică (pentru ioana748):

Am vorbit si cu ai mei si sper sa ma lase. Cred si eu ca metoda cu laser este cea mai buna, dar din ce am inteles exista si ceva metoda de acoperire a cicaticilor prin preluarea pielii din alta zona si punere peste cicatrice, in orice caz, ma voi consulta si voi reveni, multumesc mult

| ioana748 a răspuns (pentru agdjspaf):

Da se poate face o grefa de piele.
De pe spate, fund...
Dar, da....Mai consultați va.
Toate bune,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E la farmacie o alifie cu ihtiol.
Contine petrol dar e foarte eficienta la cicatrici.

| Ancadorinapascale1993 a răspuns:

Ma voi informa mai bine, in cursul zilei de azi, s-ar putea sa pot sa te ajut eu cu ceva priduse. Insa, nu sunt sugura acum pe loc trebuie sa studiez putin despre ele, apoi te voi anunta.
Am ceva produse pe mâna cu ingrediente naturale, insa vreau sa ma asigur ca sunt bune si pentru tine si problema ta.
Intre timp, incearca pe site la regina maria, stiu ca e posibilitate sa stai vb chiar si online cu un dr, la rubrica mesaje, ii poti spune de problema. ta poate te directioneaza catre o crema ceva. Ne auzim!