| TheCreionel a întrebat:

Cand eram mica aveam cei doi dinti din fata strambi.Acum,la 12 ani,mi s-au indreptat doar ca cel din stanga e putin peste un dinte de langa el asta se vede doar daca te uiti atent la el, iar primii dinti de jos sunt putin unul peste altu, deci cum ar veni doar "colturile". Sper ca ma intelegeti! Trebuie sa port aparat dentar? Mama zice "-Nu,nu este nevoie!", dar eu vreau sa am o dantura frumoasa.

-De la cati ani face albire la dentist? Nu cauzeaza boli. probleme? si cam cat costa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AniaMalikFan1D a răspuns:

Da, fratele meu a patit la fel cu dantura. Aparatul a fost 200 lei si l-a purtat timp de jumate de an, dinntii ii sunt acum perfecti big grin Iti spun sa incerci si tu happy

| TheCreionel explică (pentru AniaMalikFan1D):

E aparat dentar fix, sau doar sarma din aceea?

| AniaMalikFan1D a răspuns (pentru TheCreionel):

Sarma ata pe care o porti mereu timp de ceva timp pe care nu o poti da jos happy