| AndreiDoMino a întrebat:

Cand ies afara si bate putin vantul imi lacrimeaza ochii. De ce? Ma puteti ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Este din cauza ca esti mai sensibil, asa patesc si eu, la mine e mult mai rau, lacrimez mult si imi curg lacrimile de parca plang. E foarte aiurea, se uita lumea la mine asa ciudat laughing.
Cu timpul, tot mergand pe jos te obisnuiesti si nu iti va mai curge lacrimi.
Succes si o zi placuta! happy

3 răspunsuri:
| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Scoate-i!

| nechitagabriel a răspuns:

Ţi se întâmplă de fiecare dată? S-ar putea să fie de la praf, încearcă să ieşi cu nişte ochelari de soare, doar ca să vezi dacă e de la vânt şi de la praf.

Dacă nu, îţi recomand să te duci la un oftalmolog, ca să îţi facă o verificare.

| k1d0o a răspuns:

Esti sensibila. In liceu ajungeam si eu dimineata lacrimand de la ger (-20, -25 de grade, mers pe jos 20-25 de minute.), dar cu timpul n-am mai avut problema asta. Probabil ca in timp (ceva ani) sensibilitatea pe care o aveam a trecut.
Totusi e bine sa vezi un doctor.