| Antonies a întrebat:

Salut, când îmi ating umerii cele 2 oase din mijlocul lor de simț tare mult iar la coaste la fel, ce as putea face? Sunt jenat daca mă atinge cineva sau daca mă dezbrac in pielea goala. Fac sală de o luna, am zis că poate rezolv ceva daca pun masa musculara pe mine. La 15 ani am 45 kg(puțin). Chiar daca mănânc mult, ba chiar de când m.am apucat de lasă am pofta de mâncare și mai mare și tot nu mă ingras, măcar pe ici pe colea unde am probleme de genul. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 94Lucifer94 a răspuns:

Așa aveam și eu, 42 kg în clasa a 9-a. După m-am apucat de exerciții și sport iar pe la sfârșitul clasei a 10-a aveam 52 kg, tot puțin era... acum am avut 63 din iarnă, iar când am făcut sport 2 săptămâni am ajuns la 58 de kg. Nu sunt făcut să mă îngraș și mă bucur de un corp atletic. Tot ce trebuie să faci, este să faci exerciții gen flotări, tracțiuni, genuflexiuni, și poate ceva pentru biceps.

4 răspunsuri:
| Antonies explică (pentru 94Lucifer94):

Fac exerciții, după cum am spus m.am apucat de sală, acum intru in a doua luna. Parca de vede o diferența micutaa corp când sunt dezbrăcat, nu se mai văd așa oasele dar totuși de văd destul. Știu că mulți ar vrea sa fie in corpul meu, sau cel puțin să slăbească dar sincer îmi e tare rușine când de văd oasele, nici fara tricou nu stau oricât de cald ar fi. Singurul lucru pe care.l vreau e sa nu se mai vadă așa, în rest sunt mulțumit de corpul meu pentru că sunt sănătos și nu am nici.un fel de problema happy

| 94Lucifer94 a răspuns (pentru Antonies):

Stai liniștit că nu are nimeni așteptări de la vârsta asta, deși nu strică să ai puțin piept și mâini mai groase. Nu trebuie să-ți fie rușine de corpul tău. Eu aveam la facultate un coleg vai de steaua lui și era și mai bătrân, și avea umerii cât capul, erau îndoiți în față de la cât nimic a făcut. Lui nu îi era rușine la piscină să scoată tricoul, deși avea doar pielea pe piept.

| Antonies explică (pentru 94Lucifer94):

Adică tot ce încerci să zici e că, cu puțin efort fizic ( făcând la sală piept, biceps, umeri s-a.m.d ) o să de rezolve, daca nu tot, cel puțin să fiu mai "decent'?

| 94Lucifer94 a răspuns (pentru Antonies):

În primul rând ți se îndreaptă spatele, oasele, etc.
Mai pe scurt de dezvolți sănătos și posibil să iei și mai mult în înălțime.